Menu

Kennis & Ervaring

“Elke dag kennis, ervaring & inspiratie opdoen.”

Dramaturgie, regie en conceptontwikkeling leerde ik bij mijn studie theaterwetenschap. Later paste ik dit toe bij eigen producties (o.a. Theatervoorstelling Drie alleen, De Bestemming, Wereld in de War) en bij grote theaterproducties als regie-assistent van Ola Mafaalani bij het Noord Nederlands Toneel (Medea, 11 minuten).

Modellenwerk doe ik al meer dan 20 jaar. Ik heb als commercieel model /actrice gewerkt voor grote merken als NS, Gall & Gall, PostNL, Wibra, AH, Praxis, AFM en ABN Amro.

Acteren doe ik net zo lang als ik modellenwerk doe – inmiddels ruim 24 jaar. Spelervaring deed ik op bij eigen producties (o.a. Drie alleen, De Bestemming), bij theatergroep Slapelozen, diverse opleidingsfilms (o.a. de Politieacademie, InfoSecure, Coolblue, Diverse gemeenten), als gastacteur in tv-series (Vrijland, Vlinders) en in diverse commercials zoals Fonq, Hyundai, De Consumentenbond, AH, Sizz en Sanex. Als stemacteur was ik te horen in producties van Pickwick, Debatrix, Koekepeer en Glorix.

Trainingsacteren / assesmentacteren heb ik de afgelopen jaren gedaan bij De PolitieAcademie, Zorginstellingen en de KLM (purserselectie). Ik ben hierin getraind door o.a. trainingsbureau FactorVeermans.

Spreken & presenteren doe ik bij het Sprekershuys en bij Fabel, van waaruit ik diverse lezingen en trainingen geef over storytelling en zelfstandig ondernemerschap. Verder versloeg ik tot 2014 als vaste reporter bij Hello Anco jaarlijks de Modefabriek. Daarnaast presenteer ik evenementen (o.a. gedaan op de Uitmarkt, de ZZParty en bij boeklanceringen).

Kennis en inspiratie deed ik op bij de studies Theaterwetenschap (RUG), Nederlands (UvA), Musical (Joop van den Ende), diverse acteercursussen en zangles. Alle studies zijn succesvol afgerond. Acteerles en zangles volg ik doorlopend.